• darkblurbg
    Big Heart

Zomerceremonie

Gepubliceerd op: 04-07-2020

Zomerceremonie 11-12 juli op Wientjesvoort

Hopelijk is iedereen de afgelopen vier maanden goed doorgekomen. Voor ons voelt het als een overgangstijd. Hoewel niemand zeker weet waar we uit gaan komen, nemen wij in elk geval nu wat ruimte om weer samen te komen, samen ceremonie te doen en te reflecteren op de voorbije periode.

We nodigen je van harte uit van zaterdagavond 11 tot zondagavond 12 juli op Wientjesvoort. We beginnen zaterdagavond met het oefenen en zingen van liederen zoals die in de zweethut klinken. Marjan en Richard gaan ons helpen met het leren van de tekst en melodie. Ze nemen ook de powwow mee. Op zondag willen we `s morgens om 10 uur bij elkaar komen om vooruit te kijken op de dag. Rond 11 uur kunnen we dan aan de ceremonie beginnen. Je kunt dus ook op zondagochtend instappen.

We vinden een zweethut nu geen goed idee. Daarom willen we dit jaar een ceremonie doen waarin we de vier elementen aarde, water, lucht en vuur, centraal stellen. Het lijkt ons mooi als iedereen zelf hout meeneemt zodat het een vuur van ons allemaal wordt. Je kunt ook tabak, gekleurde stof (zwart, wit, geel, rood, groen, blauw of paars) meenemen, of iets anders dat kan bijdragen aan het ritueel. Rond het vuur zullen we veel stil zijn, luisteren naar elkaars gebeden, samen zingen en samen zijn. Er zal ook ruimte zijn om samen te zoeken naar andere vormen die passen in dit geheel. Als je ideeën hebt kunnen die in de ochtendkring genoemd worden.

  • en iets voor de potluck mee.
  • Wil je overnachten? Dat kan in je eigen tent tegen het campingtarief, zie natuurcamping-wientjesvoort.nl/mogelijkheden
  • Er zullen donatiemandjes staan voor Carl, Stichting Big Heart en Wientjesvoort; neem daarvoor contant geld mee!

LET OP: Het is beslist noodzakelijk je van tevoren aan te melden via info@bigheart.nl. Om voor iedereen de anderhalve meter te garanderen kunnen er maximaal 60 mensen deelnemen.

Donaties

Wat fijn dat we eindelijk de gelegenheid krijgen om elkaar in levende lijve te ontmoeten! Daarbij horen natuurlijk de vertrouwde donatiemandjes. Dus voor wie liever contant doneert, kan dat op 12 juli. En wie er niet bij kan zijn of toch liever overmaakt kan doneren op de volgende rekeningen:
- Voor Carl of voor de stichting op rekening NL78 TRIO 0254 8143 36 t.n.v. Stichting Big Heart te Amsterdam o.v.v. donatie Carl of donatie organisatie
- Voor camping Wientjesvoort op NL82 TRIO 0390 5038 78 t.n.v. Vereniging Vrienden van Wientjesvoort o.v.v. Wientjesvoortbestaan

Leuk? Deel het!