• darkblurbg
  Big Heart

Agenda Nederland

Carl Big Heart komt twee keer per jaar naar Nederland, in april/mei en oktober. In 2020 waren we door de corona maatregelen helaas genoodzaakt deze bezoeken af te gelasten. 

Hieronder kun je de agenda zien van de aankomende activiteiten. Alle data zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijde vanwege onvoorziene omstandigheden nog worden veranderd. Check regelmatig deze website voor de meest actuele informatie.


Zomer 2021

 • Internationale zomerzonnewende-samenkomst met Carl en de hele Big Heart familie

  Zaterdag 19 juni om 16.00 (je kan een kwartiertje eerder inloggen)

  Iedereen is weer van harte welkom.

  Er zal een babyblessing plaatsvinden! We weten nog niet precies hoe we dat gaan doen, maar het zal zich vast als vanzelf ontvouwen.

  Je kunt deelnemen via de Zoom link:

  https://us02web.zoom.us/j/81178078371?pwd=eXg4Q21PeTdFU2lrUXgxRXpSSE1nUT09

  Meeting ID: 811 7807 8371

  Toegangscode: 727558

 

Co-creatie nieuwe plek Ecodorp Bergen
We hebben veel hulp nodig om de nieuwe ceremoniële plek voor het Big Heart kamp te realiseren op het terrein van Ecodorp Bergen. Een plan en planning van de te verrichten werkzaamheden is in de maak en zal binnenkort op deze pagina worden gedeeld. Heb je de komende weken ruimte om te helpen, laat het dan weten via info@bigheart.nl. 

 

Zweethutceremonies en Big Heart Week

Let op: neem je eigen bord, soepkom, beker en bestek mee!

De zweethutdagen beginnen om 11.00 uur tot ongeveer 20.00 uur. Kijk ook nog even naar de praktische informatie op de pagina over de zweethutceremonie

Meld je aan via info@bigheart.nl