• darkblurbg
    Big Heart

Sinds 1999 komt Carl Big Heart tweemaal per jaar naar Nederland. Hij heeft vele voordrachten gegeven en zweethutceremonies geleid. Een groot deel van het jaar werkt hij in de Verenigde Staten. In Europa heeft zijn werk hem behalve naar Nederland ook naar België, Duitsland, Italië, Hongarije en Ierland gebracht.

Het werk van Big Heart richt zich op het bouwen van bruggen tussen tradities. Door helingsceremonies met de chanupa (pijp), zweethutceremonies, zegeningen van pasgeboren kinderen en ook door zijn diepgaande voordrachten brengt hij ons in verbinding met onze oude aardewortels, de Geest en ons eigen hart. In de warme atmosfeer van de zweethut nodigt Big Heart je uit het licht te ervaren en betracht hij respect voor de verschillende stamlijnen en tradities van de deelnemers. De universele geest van onvoorwaardelijke liefde, het dansende hart, is overal in zijn ceremonies voelbaar.

 

“Om waarachtige, effectieve en blijvende heling te brengen in de Heilige Levenscirkel moeten we ons samen verbinden in één gebed van het hart en samenvloeien met de Ene Geest. Als we onze overtuigingen opzij zetten gaan we voorbij dualiteit, in de richting van universele eenheid. Wij zijn vleesgeworden Geest. God is het leven dat zichzelf in ieder van ons leeft.”

Carl Big Heart