• darkblurbg
    Big Heart

Voorjaar 2022

Gepubliceerd op: 14-09-2022

De eerste voorzichtige stappen in het voorjaar.

We zijn allemaal verbonden via het werk van Carl Big Heart. Helaas zullen we het dit voorjaar nog een keer zonder zijn zweethutten, teachings en voordrachten moeten doen. Een ieder van ons is geraakt door de jaren die achter ons liggen met alle uitdagingen die we daarin zijn tegengekomen. Het kan ons helpen om ons verder te ontwikkelen op het pad dat Carl ‘The Golden Road’ noemt. Voor velen is het een moeilijke tijd geweest, waarin we geconfronteerd werden met onzekerheid, angst, meningen en overtuigingen. Mag alles er zijn? Mag iedereen er zijn in alle diversiteit en kleur? Is dat wat Carl noemt: ‘doing your homework’? Wellicht zijn er mensen die iets nodig hebben en anderen die dit kunnen geven. Blijf je medemens uitnodigen als je behoefte hebt aan contact en blijf elkaar opzoeken.

Helaas dus zonder Carl, zonder zweethutten en helaas ook zonder grote bijeenkomsten. Wij als organisatie en ook de plek waar we samenkomen, kunnen een grote groep momenteel niet dragen. Daarom hebben we besloten eerst weer voorzichtige stappen te zetten en tijdens het Hemelvaartweekend alleen met de dragende groep samen te komen. We willen reflecteren, delen en natuurlijk bidden met elkaar. Verbind je met ons krachtig gebed dat Carl er in het najaar weer zal zijn!

Revalidatie van Carl

Het ziet ernaar uit dat in het proces van revalidatie nog weinig winst te behalen valt. Carl is en blijft onder behandeling en volgt nu een experimentele therapie met lichte elektrische schokjes, waardoor de aangedane zenuw geactiveerd moet worden. Gelukkig is zijn geest zo helder als een bergbeek. De laatste sneeuw is onlangs gevallen en hij verheugt zich op het werken in zijn moestuin. In ieder contact laat Carl blijken enorm te verlangen naar het weerzien met ons allen en heeft ook hij zijn focus op het najaar.

Persoonlijke noot van Eleonora

Mijn persoonlijke ervaring is dat het dagelijkse werk van mijn hart te openen, me laten raken, de pijn voelen zonder te verharden of te oordelen, een grote uitdaging blijft. We zijn allemaal mensen en het vraagt ontwikkeling om met onze kwetsbaarheid, als oneindige kracht, verbonden met het grote geheel, liefdevol aanwezig te zijn en te blijven. Dat is een hele opgave. Om dat te ontwikkelen zijn er de dagelijkse uitdagingen van het leven. Lukt het me om daar ‘dank je wel’ tegen te zeggen? Het niet persoonlijk te nemen, maar te zien wat er gebeurt en daar eerlijk over te durven zijn, vooral ook naar mezelf... dat blijft, keer op keer, de uitdaging voor mij.

Donaties

Wij vragen wederom jullie aandacht om Carl te steunen in zijn levensonderhoud. Alle donaties zijn welkom en worden met liefde ontvangen. Ook voor Stichting Big Heart vragen wij donaties. Hiermee kunnen wij het levenswerk van Carl voortzetten. Donaties kunnen worden overgemaakt naar rekening NL78 TRIO 0254 8143 36 ovv 'Donatie Carl' of 'Donatie Stichting'.

Leuk? Deel het!