• darkblurbg
    Big Heart

Najaar 2021

Gepubliceerd op: 21-09-2021

Najaarskamp 2021 vervalt - Alternatief samenkomen bij Willy van Casteren in Afferden (Limburg) zaterdag 23 en zondag 24 oktober

Het was de bedoeling dat er een najaarskamp zou plaatsvinden in aanwezigheid van Carl Big Heart. Helaas gaat dat niet door.

Er is een mooi alternatief op ons pad gekomen. We kunnen samenkomen in een andere vorm (zonder zweethut) bij Knoest van Willy van Casteren in Afferden (Limburg) www.knoest.eu

Afgelopen jaar hebben we elkaar weinig kunnen ontmoeten, wel voelen we de verbinding in spirit. We nodigen je van harte uit in Limburg. Het is vooral samenkomen, een ceremonie en een potluck. Thema: vier het leven!

We kunnen met maximaal 50 personen te gast zijn. Bij Willy is de mogelijkheid tot overnachten in een tent of camper. Heb je interesse, meld je aan via info@bigheart.nl dan nemen we je op in de mailinglijst en krijg je meer informatie. Bij het schrijven van dit bericht is nog niet alle informatie over dit weekend (o.a. de kosten) bekend.

Aankomst vanaf vrijdagmiddag 22 oktober en vertrekken zondagmiddag 24 oktober. Ook een dag of een dagdeel is mogelijk. Ook daarvoor geldt dat je je moet aanmelden i.v.m. het maximum aantal bezoekers.

Voel je je geroepen mee te helpen met de organisatie, meld je aan!

Revalidatie Carl Big Heart

We hebben regelmatig contact met Carl. Hij heeft nog erg weinig gevoel in zijn voet en loopt moeizaam. De chirurg vermoedt dat bij de eerste operatie een zenuwbaan bekneld is geraakt. Er staat nu een tweede operatie gepland, maar deze is uitgesteld vanwege het vrijhouden van bedden voor Covid-patiënten. Carl zag er erg naar uit om naar Europa te komen, maar nu de operatie is uitgesteld en revalidatie zo’n 6 weken duurt, is hij genoodzaakt thuis te blijven. Please hold Carl in your prayer.

Donaties Carl en stichting Big Heart:

Donaties zijn van wezenlijk belang voor Carl en de stichting Big Heart (met ANBI status). Ze kunnen overgemaakt worden op rekeningnummer NL78 TRIO 0254 8143 36 t.n.v. Stichting Big Heart te Amsterdam onder vermelding van donatie Carl of donatie stichting. Je gift is zeer welkom. Dank!

Leuk? Deel het!