• darkblurbg
    Big Heart

Internationale Big Heart jongeren cirkel met grandfather Carl

Gepubliceerd op: 24-05-2020

Zondag 14 juni, 16.00 uur NL-tijd, zal de internationale jongeren bijeenkomst met grandfather Carl via Zoom plaatsvinden. De jongerencirkel is bedoeld voor jongeren van 13 tot 30 jaar.

We beginnen met een korte introductie waarin iedereen zichzelf kan voorstellen. Daarna krijgt Carl het woord. Vervolgens zullen we in kleinere groepjes opsplitsen waarin iedereen de gelegenheid krijgt om ervaringen te delen en te vertellen wat je bezighoudt. Als je het lastig vindt om je in het Engels uit te drukken, dan is er de mogelijkheid dit in het Nederlands te doen; voor vertaling wordt gezorgd. Hierna komen we weer allemaal samen en is er gelegenheid nog iets in de grote groep te zeggen. Tot slot zal Carl de bijeenkomst afronden.

Het persoonlijk verhaal van Albi, contactpersoon en coördinator voor de jongerencirkel
Het is 21 jaar geleden, ik was 17, dat ik voor het eerst de zweethut in ging met grandfather Carl. Ik voelde me meteen thuis in de zich vormende Big Heart familie. Door de jaren heen ontmoette ik enkele mensen van de Ierse familie en het duurde niet lang voordat ik, op 24-jarige leeftijd, naar Ierland ging. Daar is de Big Heart familie altijd een grote steun geweest. 

Nu woon ik met mijn man Paul en drie zonen in Bantry, in het zuidwesten van Ierland. Ondanks dat ik ver weg woon van iedereen, voel ik me altijd sterk verbonden. En iedere keer dat ik de zweethut in ga wordt deze verbinding sterker. Ik vind het mooi om te zien hoe, vooral in Nederland, steeds meer kinderen aanwezig zijn bij de ceremonies en in de Big Heart week en ook steeds meer jongeren ervoor kiezen om erbij te zijn. Dit heeft mij geïnspireerd om deze online bijeenkomst te organiseren.

Wil je meer weten over de cirkel met grandfather Carl, of wil je je aansluiten bij de jongeren van Big Heart, dan kan dat via info@bigheart.nl

Leuk? Deel het!