• darkblurbg
    Big Heart

Besluit voorjaarskamp 2020

Gepubliceerd op: 30-03-2020

Het zal geen verrassing zijn dat de maatregelen die in Nederland en wereldwijd getroffen worden in verband met het coronavirus de nodige consequenties hebben voor het geplande voorjaarskamp.

Zo is Carl genoodzaakt thuis te blijven. Naast het feit dat hij tot de risicogroep behoort, is het ook de vraag of er nog vliegverkeer zal zijn. Ook hebben we besloten de Big Heart week af te blazen. We nemen contact op met iedereen die zich aangemeld heeft. Het spreekt voor zich dat met elkaar in de zweethut zitten niet mogelijk is. In het algemeen volgen wij de nu geldende richtlijnen.

Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we het daarbij laten! De verbindende kracht en tomeloze liefde van ons Grote Hart is nu meer dan ooit nodig. Wij zijn aan het kijken welke alternatieve vormen van samenkomst en ceremonie wel mogelijk zijn en nodigen iedereen uit daarover mee te denken. In navolging van de Amerikaanse cirkel onderzoeken we de mogelijkheden van online ceremonie. Mogelijk kunnen we de voordracht van Carl via een livestream beluisteren.

Er is een oproep gedaan door Tatjana Cady van de cirkel in de VS om je aan te sluiten bij een dagelijks gebed, om 17.00 uur NL-tijd (12.00 uur VS, 16.00 uur Ierland), voor iedereen die te maken heeft met het coronavirus. Tom Lane uit Ierland zal iedere dinsdag, om 19.00 uur NL-tijd, de chanupa/pijp roken. Iedereen is uitgenodigd zich hiermee te verbinden. Laten we ook Wientjesvoort een plek geven in ons gebed. Zo blijven alle Big Heart families verbonden en kan de kracht van de cirkel spreken!

Als laatste vragen wij aandacht voor Carl en voor het gemis aan inkomsten op Wientjesvoort. Donaties zijn welkom op NL78 TRIO 0254 814 336 t.n.v. Stichting Big Heart te Amsterdam o.v.v. donatie Carl en op NL82 TRIO 0390 503 878 t.n.v. Vereniging Vrienden van Wientjesvoort o.v.v. Wientjesvoortbestaan.

Leuk? Deel het!